İçeriğe geç

Sivas Kaymakami Kimdir

Sivas Kaymakamı kimdir?

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün 18.09.2023 tarihli onayı ile ilçemizin Kaymakamlığına atanan Kaymakamımız Ayşegül EFE, 26.09.2023 tarihli onayı ile ilçemize Kaymakam olarak atanmıştır.

Şu anki Sivas Valisi kimdir?

Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, Valilik ek hizmet binasında faaliyet gösteren il müdürlüklerini ziyaret etti. Valimiz Şimşek, çalışanlar ve vatandaşlarla sohbet ederek daire müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

2024 Sivas Valisi kimdir?

Yılmaz Şimşek, Vali Yardımcısı/İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şakir Öner Öztürk ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Şarkışla’yı makamında kabul etti. Valimiz Şimşek, 31 Mart 2024’te yapılan yerel yönetimler genel seçimleri sonrasında İl Genel Meclisi Başkanlığı’na seçilen Şarkışla’ya başarılar diledi.

Kaymakam Ayşegül Efe kimdir?

Sivaslı Kaymakamı Kaymakamımız Ayşegül EFE, 1996 yılında Kocaeli ilinin Kandıra ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kandıra’da tamamladı. 2018 yılında Sakarya Üniversitesi Siyaset Bilimi Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde lisans eğitimini tamamladı.

İlçe Kaymakamı kimdir?

İLÇE YÖNETİMİ VE ÖRGÜTLENMESİ Genel ilçe yönetiminin başkanı ve yetkilisi ilçe valisidir. İlçe valisi ilçedeki hükümetin temsilcisidir. İlçe valisi ilçenin genel yönetiminden sorumludur. Bakanlıkların kuruluş kanunlarına göre ilçede gerektiği kadar kuruluş bulunur.

Batuhan Kalkan kimdir?

Kaymakamımız Sayın Batuhan KALKAN Erzurum doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Erzurum’un Olur ilçesinde, lise öğrenimini ise Erzurum merkezde tamamlamıştır. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2021 yılında mezun olmuştur.

Sivas Vali Yardımcısı kim?

İhsan Maskar ve Şarkışla İlçe Kaymakamı Sayın Samet Öztürk, Kaymakamımız Sayın Yusuf Keten’i ziyaret ettiler.

Sivas valiliği özel kalem müdürü kim?

KHS Özel Kalem Müdürlüğüİlk Başvuru Yeri: Özel Kalem Müdürlüğüİkinci Başvuru Yeri: ValiAd ve Soyadı: Bilal ÇEVİKAd ve Soyadı: Dr. Yılmaz ŞİMŞEKÜnvanı: Özel Kalem Müdür YardımcısıÜnvanı: ValiTelefon: +90 (346) 224 44 88Telefon:E-posta:E-posta:

Sivas valisi nereye atandı?

19 Ekim 2016 tarihinde atandığı Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevinde iken 2018/202 sayılı Valilik Kararnamesi ile Sivas Valiliği’ne atandı. 2022 yılında Şanlıurfa Valisi olarak atandı.

Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek kimdir?

Şimşek 7 Aralık 1971’de Antalya’da doğdu; ilköğrenimini Zeytinada köyünde, orta ve lise öğrenimini Gazipaşa ilçesinde tamamladı. 1989 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 1993 yılında mezun oldu.

Valinin görevi nedir?

Madde 11 – [10] A) Vali, il sınırları içinde bulunan genel ve özel kolluk kuvvetlerinin ve kuruluşlarının başıdır. Suç işlenmesini önlemek, kamu düzenini ve kamu güvenini korumak için gerekli tedbirleri alır.

Vali Bekir Öztürk kimdir?

Bekir ÖZTÜRK, 10 Ekim 1931’de Karamürsel’in Avcılar köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmit’te tamamladı. 1949’da Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne girdi. 1953’te İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra 1957’de Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

Kaymakam Furkan Seyman kimdir?

1991 yılında Afyonkarahisar’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini memleketi olan Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde tamamladı. 2015 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. 2018 yılında Mülki İdare Amiri olarak atandı.

Kaymakam Levent Kılıç kimdir?

Dönem Mülki İdare Amirleri Semineri, İptal ve Tam Yargı Davaları Seminerlerine katıldı. 24 Ağustos 2023 tarihli ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Sincan Kaymakamlığına atandı. Levent KILIÇ evli, iki çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

Kübra Eroğlu Kaymakam kaç yaşında?

Yeni Beylikova Kaymakamı Kübra Eroğlu, 1996 yılında Ankara’da doğdu ve aslen Erzincan’ın İliç ilçesinden. Yaklaşık 11 ay Denizli’nin Çameli ilçesinde görev yapan Kaymakam Kübra Eroğlu, özverili çalışmalarının ardından Eskişehir İli Beylikova Kaymakamı olarak atandı.

Şakir Öner Öztürk kimdir?

İlimiz Vali Yardımcısı Şakir Öner ÖZTÜRK, 1980 yılında Tokat/Niksar’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Niksar’da, lise öğrenimini ise İstanbul’da tamamladı. 2003 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Kaymakam Mehmet Sayın nereye atandı?

2023 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararı ile Burdur Vali Yardımcısı tarafından Isparta Gönen Kaymakamlığı’na atandı ve 5 Eylül 2023 tarihinde görevine başladı.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek kaç yaşında?

Yılmaz ŞimşekSivas ValisiHalefi Mustafa KoçKişisel bilgilerDoğum7. Aralık 1971 Zeytinada, Gazipaşa, Antalya6 hat daha

Kaymakam Osman Kurt kimdir?

3 Mart 1996’da Erzurum’da doğan Kaymakam Osman KURT, ilk ve orta öğrenimini Erzurum’da tamamladı. 2019 yılında Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Fakültesi’nden mezun olan Kaymakam KURT, 2020 yılında Erzurum Valiliği’nde mülki idare amirliği görevine aday oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Ortaboylu Escort