İçeriğe geç

Perşembe Hangi Pazarlar Var Istanbul

İstanbul’da Perşembe günü nerede pazar var?

Mahalle pazarları perşembe günleri kurulur. Pazar bölgesi. Pazar adı

İstanbul Sosyete pazarları hangi gün?

Salı günü sebze, meyve, bakkaliye ve organik ürünlerin ağırlıkta olduğu bir pazar yeri, cuma günü ise tekstil, giyim ve bit pazarı olarak hizmet veriyor.

Beşiktaş Sosyete Pazarı hangi gün?

Beşiktaş Belediyesi. Perşembe günleri düzenlenecek Ortaköy Semt Pazarı’na ve Cumartesi günleri düzenlenecek Beşiktaş Ulus Üretici ve Kooperatif Pazarı’na ücretsiz ring seferleri düzenlenecek. *** Beşiktaş Ulus Üretici ve Kooperatif Pazarı, İBB işbirliğiyle açılacak.

Bahçelievler Sosyete Pazarı hangi gün?

Pazartesi Pazarı – Bahçelievler Bu pazarın atmosferi bazen alışveriş moduna dönüşebiliyor; sanki ihtiyacınız olmadığı halde başkaları alıyor diye siz de satın alıyorsunuz gibi.

Bakırköy Sosyete Pazarı hangi gün kuruluyor?

Cumartesi günleri kurulan Bakırköy Pazarı, rengarenk tezgahları, ucuz kaliteli ürünleri ve neşeli pazarcı esnafıyla ünlüdür. Ayakkabıdan ev eşyalarına, meyve ve sebzeden giysiye kadar birçok ürünü bulabileceğiniz pazar, İncirli metro istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesindedir.

Sosyete pazarı hangi günler açık?

Real İstanbul Yüksek Sosyete Pazarı, her ihtiyaca cevap veren geniş yelpazedeki uygun fiyatlı, yüksek kaliteli ürünleriyle Ankara’nın bir numarasıdır. İndirimlerin ve keyifli alışverişin adresi 🎉 Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri açığız!

Üsküdar pazarı hangi gün?

Semt PazarlarıPAZAR ADIGÜNÜMAHALLEÜSKÜDARCumaYavuztürkBahçelievlerCumaGüzeltepeMerkez CumaCumaAhmediyeÜnalanCumartesiÜnalan42 satır daha

Karaköy perşembe Pazarı hangi günler açık?

Açılış saatleri: Pazartesi 08:00 – 22:00. Çarşamba 08:00 – 22:00. Pazar 08:00 – 22:00.

Fatih pazarı hangi gün?

Gezmesi keyifli nostaljik bir pazar. Adından da anlaşılacağı gibi, antik çağlardan beri var olan bir pazar. Her Çarşamba Fatih Camii’nde başlayan ve adını aldığı mahalleye ve çevresindeki sokaklara yayılan büyük bir pazar.

Nişantaşı pazarı hangi günler açık?

Nişantaşı Pazarı, Ankara’nın üç farklı semtinde giyimden aksesuara, ev tekstilinden doğal ürünlere kadar tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için özel günlerde kapılarını açıyor. 👉Çankaya şubemiz. Sadece Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri açıktır.

Kadıköy pazarı hangi gün?

Salı günü pazara gelirseniz, çoğunlukla temel gıda maddeleri veya meyve ve sebze gibi ürünler bulacaksınız. Cuma günleri pazar daha çok giyim, kumaş, halı, perde, ayakkabı ve çantalara odaklanıyor. Pazar günleri ise zemin katta antikalar satılıyor.

Pendik pazarı hangi gün?

📣 Duyuru Hafta sonu kurulan mahalle pazarları yeni günleriyle hizmetinizde❗ 🗓️ Cumartesi günü kurulan; ✅ Pendik Semt Pazarı (Çarşamba günü) ✅ Ertuğrulgazi (Aydos) Semt Pazarı (Salı günü) ✅ Güllübağlar Semt Pazarı (Perşembe günü) 🗓️ Pazar günü kurulan; ✅ Kavakpınar Semt Pazarı (Perşembe günü) açık olmaya devam edecektir.

Perşembe günü hangi sosyete pazarı var?

7- Ulus Sosyete Pazarı, Perşembe Yeri değişse de halk arasında hâlâ Ulus Sosyete Pazarı olarak bilinen pazar, perşembe günleri kurulmaktadır.

İstanbul’da sosyete pazarları nerelerde var?

İstanbul’un en iyi pazarları nerede ve hangi günlerde kuruluyor?

Maltepe Sosyete pazarı hangi gün?

No:406 D:1, 34844 Maltepe/İstanbul. 📍HİZMETLERİNİZ İÇİN HER CUMA.

Fatih Sosyete Pazarı hangi gün?

Kimilerine göre 300, kimilerine göre 150 yıllık bir geçmişi olan Fatih Çarşamba Pazarı, İstanbul’un en büyük semt pazarlarından biridir. Çarşamba günleri kurulan pazarda, giyim, ayakkabı ve ev eşyaları satın alabilir, sebze ve meyve tezgahlarından alışveriş yapabilirsiniz.

Silivri Perşembe pazarı nerede kuruluyor?

Silivri Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Yeni Mahalle Dereboyu Caddesi’nde kurulan perşembe pazarı, 27 Mayıs 2021 Perşembe gününden itibaren Yeni Mahalle 7048 Sokak’taki Modern Mahalle Pazarı’nda kurulacaktır.” denildi.

Karaköy Perşembe pazarı hangi günler açık?

Açılış saatleri: Pazartesi 08:00 – 22:00. Çarşamba 08:00 – 22:00. Pazar 08:00 – 22:00.

Heybeliada pazarı hangi gün?

Pazar yeri talebiPazar adıTipKuruluş günleriHEYBELİADA MAHALLESİ PAZARIMahalle pazarıMiBURGAZADA MAHALLESİ PAZARIMahalle PazarıCumaKINALIADA MAHALLESİ PAZARIMahalle PazarıSalıCİCOZ YOLU PAZARTESİ PAZARTESİMahalle PazarıMo46 satır daha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir